Raahen Terästuote Oy

Raahen Terästuote Oy toimii teollisuuden palveluyrityksenä. Käytössä on monipuolinen kalusto, jolla pystytään valmistamaan teollisuuden tarpeisiin hitsattavia teräsrakenteita, kunnossapito- ja koneistuspalvelua sekä levyjen esikäsittelyä. Yritys toimittaa puolivalmisteita ja komponentteja vientiin autoteollisuudelle sekä teollisuuden kunnossapidolle.

Yhtiö on perheyritys, jonka omistus on 100 % saman perheen sisällä.

Tuotteet

Yritys tunnetaan laadukkaista konepajatuotteistaan erityisesti raskaasen teollisuuteen sekä alueellisena teräspalvelukeskuksena Pohjois-Suomessa. Yritys on tunnustettu markkinoilla korkealaatuisten tuotteiden valmistajana, hyvästä toimitustäsmällisyydestä, korkealaatuisesta asiakaspalvelusta sekä ammattitaitoisesta henkilöstöstä.

Asiakkaat

Terästeollisuus, metalliteollisuus, metsäteollisuus, kaivosteollisuus, raskas autoteollisuus, infran kunnossapitoyritykset, metallitukkurit ja konepajat.

Toimitilat

Yrityksen toimitilat ovat Raahessa SSAB:n terästehtaan, 8-tien ja sataman välittömässä läheisyydessä. Sijainti on logistisesti erinomainen, sillä käytössä on nopeat yhteydet kaikkialle maailmaan maantie-, rautatie- ja merikuljetuksin.

    Koulutukset