Raahen Terästuote Oy

Yritys

Raahen Terästuote Oy toimii teollisuuden palveluyrityksenä. Käytössämme on monipuolinen kalusto, jolla pystytään valmistamaan teollisuuden tarpeisiin kantavia teräsrakenteita, osia ja esivalmisteita. Tarjoamme lisäksi asennus- ja kunnossapitopalveluita. Toimitamme puolivalmisteita ja komponentteja teollisuudelle, teollisuuden kunnossapidolle, konepajoille ja terästukkureille. Toimintamme vahvan kokemuksen takaa lähes 50 vuoden toiminta teollisuuden hyväksi.

raahenterastuote-139

Tuotteet

Yritys tunnetaan laadukkaista konepajatuotteistaan erityisesti raskaasen teollisuuteen sekä alueellisena teräspalvelukeskuksena Pohjois-Suomessa. Yritys on tunnustettu markkinoilla korkealaatuisten tuotteiden valmistajana, hyvästä toimitustäsmällisyydestä, korkealaatuisesta asiakaspalvelusta sekä ammattitaitoisesta henkilöstöstä.

Asiakkaat

Terästeollisuus, metalliteollisuus, metsäteollisuus, kaivosteollisuus, raskas autoteollisuus, asennus- ja kunnossapitoyritykset, metallitukkurit ja konepajat.

Toimitilat

Molemmat konepajamme sijaitsevat Raahessa hyvien kulkuyhteyksien varrella terästehtaan vieressä. Sijainti on logistisesti erinomainen, sillä käytössä on nopeat yhteydet kaikkialle maailmaan maantie-, rautatie- ja merikuljetuksin.

Laatupolitiikka

Yhtiömme tarjoamien palveluiden ja tuotteiden on täytettävä asiakkaan, standardin ja viranomaisten vähimmäisvaatimukset. Yhtiö kuitenkin pyrkii ylittämään asetetut vähimmäisvaatimukset. Seuraamme ja mittaamme toimintamme laatua jatkuvasti ja sitoudumme sen kokonaisvaltaiseen kehitykseen.

Sertifioidut toimintomme ovat: ISO 9001-2015, EN 1090-2 EXC3, EN 3834-2