Tuotantoa

 

Terästuotteen tuotanto
Raahen Terästuotteen toiminta keskittyy teräslevyjen esikäsittelyyn. Leikkaamme teräslevyt määrämittaisiksi ja tarvittavan vuotoisiksi. Käytössämme on sekä mekaaniset levynleikkurit, polttoleikkauslaitteistot että rainanoikaisukone.Mekaanisessa leikkauksessa levyn paksuus voi olla 2-12mm ja leveys maksimissaan 3000mm. Polttoleikkauksessa levyn koko voi olla 3800 x 20000 mm, maksimi nosto 10t. Reunaviisteytyksen jälkeen toimittamamme levyt ovat valmiita hitsattavaksi. Vaihtoehtoina ovat mekaaninen viisteytys tai erityistä osaamista ja tarkkuutta vaativa polttoviisteytys, myös muotoon leikatuille kappaleille.

Rainanoikaisukoneella oikaistut rainat leikataan mekaanisesti kuumavalssatuista keloista, ensin raina keloiksi ja niistä edelleen halutun kokoisiksi suikaleiksi. Tyypillisiä käyttökohteita suikaleille ovat rakennusteollisuuden hitsatut palkit, ajoneuvoteollisuuden runkokomponentit sekä monet muut konepajateollisuuden sovellutukset. Tarvittaessa suikaleet voidaan toimittaa reunaviimeisteltyinä, mikä parantaa maalikalvon pysyvyyttä sekä käsiteltävyyttä.

Pakkaaminen tehdään huolellisesti, kestäviä materiaaleja käyttäen ja asiakkaan erityistoiveet huomioiden. Esimerkiksi yksilöllisellä pakkausvärillä voi olla suuri merkitys kiireisille aikatauluille maailman vilkkaissa tavaraterminaaleissa.

Raahen Terästuote Oy toimittaa esikäsiteltyä terästä johtaville teollisuuslaitoksille sekä ulkomailla että kotimaassa. Osaamiseemme luottavat niin autotehtaat kuin telakkateollisuuskin.